't Is zover ... eindelijk!

Eindelijk …. Na meer dan een jaar voorbereiding is het moment aangebroken.

Net nog van een aantal collega’s  felicitaties gekregen dat ons project “GO4BELGIUM” van start gaat. Ze wensen ons heel veel succes en herinneren ons eraan dat we ook moeten genieten. Dat waren we toch ook wel van plan. We kijken er allemaal naar uit, zowel de begeleiders maar zeker ook de jongeren.

Via Facebook vernemen we dat de Noren al op de bus zitten richting luchthaven en dat ook de Britten reeds vertrokken zijn. Onze Turkse vrienden verlaten nu het warme Turkije en begeven zich ook westwaarts.

Ook jullie kunnen iets voor ons doen. Mochten er bij jullie in de buurt nog “arme klaren” verblijven, breng hen gerust jullie overschot van paaseieren zodat we tussen alle wind- en regenvlagen door  toch van wat zonneschijn kunnen genieten.

Tot schrijfs!

Het GO4BELGIUM-team: Marieke, Xytel, Thomas, Kiany, Niels, Kevin, Jana, Simon, Bert, Anton en Isabel

www.go4belgium.weebly.com 

Countdown ... only 5 days!

 

Deze avond zijn we voor de laatste keer met onze groep jongeren samengekomen om de zenuwen aan te wakkeren. En het is gelukt! De Belgische jongeren tonen een nieuwsgierige interesse voor de jongeren van NO, UK en TU die bij ons te gast zullen zijn.

De wijzigingen aan het programma werden besproken, de laatste praktische afspraken gemaakt,  de koffers staan al bijna klaar…  Maar ze hebben ook schrik voor het onbekende, dat ze de andere jongeren niet zo goed zullen begrijpen of dat ze zelf moeilijk verstaanbaar zullen zijn,  ze zitten nog met zoveel vragen die maar ten vroegste binnen 5 dagen beantwoord kunnen worden …

Ze zijn ontzettend enthousiast en oh zo erop gevierd om deel te nemen aan dit project.

Ook onze partners uit UK, NO en TU kijken uit naar GO4BELGIUM, het mag nu stilaan beginnen …

Only 5 more days!

 Wie onze verhalen wil lezen laat zijn e-mailadres achter op de home-pagina en jeontvangt een bericht telkens er een nieuw verhaal of foto's toegevoegd werden.

groeten

het GO4BELGIUM-team